Monday, May 6, 2013

[NEW MENU: CREAM HORN & RESOLES- RESEPI FROM BALI]


KLIK-KLIK: DECORATING FLOWER CAKE

Terima kasih pada semua yg hadir ke kelas Decorating Flower Cake.

Kelas Coklat, Kelas Kek & Kelas Pastry

ASSALAMUALAIKUM..

Untuk makluman sy , mengadakan 3 jenis kelas utk coklat kek dan pastry. DEMO sy akan adakan di HNZ Bake , Presint 9, Putrajaya, GROUP HAND'S ON sy akan adakan di kediaman sy sendiri di Presint 9, Putrajaya. Untuk yg request kelas PERSONAL juga akan diadakan di kediaman sy by request. Boleh call/ wassup sy di 017-3817086 (Ida)

JADUAL KELAS KEK DAN PASTRY (GROUP HAND'S ON)

25 MEI 2013(10.00 pg)-KELAS PASTRY CHOUX- RM150.00
(Enclair, cream puff & japaness cream puff
-4 kekosongan

1 JUN 2013 (10.00 pg)- KELAS PASTRY- RM 250.00
(Cream Horns dengan 2 jenis special cream, Resoles- Original resepi from Bali)
-4 kekosongan

8 JUN 2013 (10.00 pg)- KELAS KEK KUKUS EKONOMI- RM200.00
( Choc Moist, Chocolate Peanut Butter, Red Velvet, Kek Lumut, Tiramisu)
-4 kekosongan

15 JUN 2013 (10.00 pg)- KELAS BISTRO KEK- RM200.00
( Indulgence Chocolate Cake, Pecan Heaven, Chocolate Walnut Torte, Chunky Prune)
-4 kekosongan

UNTUK BOOKING KELAS BOLEH CALL/SMS /WASSUP : 017-3817086 (IDA)
 

D' Kyra Chocolate Homemade Copyright © 2011 Designed by Alieff